Učlani se ili doniraj

UČLANI SE

Da bi trenirao ragbi u Leskovcu treba ti samo dobra volja i odlučnost da ozbiljno vežbaš. Mi ne naplaćujemo članarinu, a troškovi prevoza i dresova za utakmice nisu na teretu članova.

Ne poznajemo nikakve razlike i vrata su otvorena za devojčice i dečake, žene i muškarce bez obzira na socijalni status, opredeljenje i pripadnosti. Treniranjem kod nas razvićeš duh i telo, a od opreme za trening ti je potrebno isto ono što nosiš kad ideš na basket sa drugarima ili čas fizičkog.

Ukoliko se plašiš kontakta, ništa strašno, imamo touch/tag footy tim, u kome se obaranje zamenjuje dodirom ili povlačenjem posebne zastavice. Ove verzije su idealne za rekreativce, ljude koji žele da skinu višak kilograma, poboljšaju kondiciju, a pritom odlično zabave, odmore od posla i stresa. Timovi podrazumevaju mešovite selekcije (muško-ženske sastave).

Za sve informacije možeš nas kontaktirati putem kontakt forme na ovoj stranici ili preko društvenih mreža.

touch footy rlk gepardi

POSTANI DONATOR / SPONZOR

Kroz zdravu ideju i putovanja možemo reklamirati vaš brend. Od 2005 godine sve do danas, opstajali smo u prilično teškim uslovima, ali smo ostali dosledni istim idealima koji podrazumevaju da svako dete ima pravo na pravilan rast i razvoj, druženje i razvijanje socijalnih veština putem sporta.

Stvorili smo tradiciju kvalitetnih timova u mlađim kategorijama (o čemu možete pročitati na sajtu – O nama). Takmičimo se u jakoj ligi u kojoj gostujemo u više gradova širom Srbije, a plan je da kroz dve godine stasa i tim koji će se boriti u regionalnoj Balkanskoj ligi u kojoj učestvuju timovi iz Grčke, Bugarske, Italije, Turske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

rlk gepardi seniori

Vaša reklama se može naći na turnirima, sajtu, dresu, promo majicama i video klipovima, plakatima za upis novih članova, kao i na profilima društvenih mreža kluba.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem kontakt forme na ovoj stranici ili preko društvenih mreža.

PIŠI NAM ODMAH

    Polja označena * su obavezna kako bi poruka mogla biti poslata.

    Scroll to Top