Solidno protiv Zemuna

Susret dveju najmlađih ekipa u državi bio je prožet slavljem, dramom, preokretom i opet slavljem, odnosno tugom, kako za koga, ali svakako kako dolikuje kad najmladji ukrste pesnice.
Ekipa Zemuna iz sezone u sezonu pokazuje sve ozbiljniji karakter. Na svoju ljubav prema ragbiju, strpljivo, kao ciglu na ciglu, kroz praksu grade i sve kvalitetniju igru.

Ovo je bila poslednja utakmica u prvom delu sezone, tik pred početak zajedničkih priprema pred Evropsko prvenstvo do 19. godina u Beogradu. Tako da su obe ekipa bile posebno motivisane. Prvo poluvreme je pripalo domaćinu, odnosno nama, rezultatom 22:10. Naši momci su krenuli snažno i odmah otvori paljbu iz svih topova.
U drugom poluvremenu se sve više oseća nedostak Nikole Cvetkovića koji je imao nesreću da se povredi još na zagrevanju. Lazar Milenković koji od tog momenta preuzima na sebe ulogu prvog među jednakima zadobija povredu vrata, koja se dešava u drugom periodu igre. Na sve to Zemun daje gas i iskusno u rasplamsaloj igri, sjajnom borbom, preokreće utakmicu u svoju korist.
Din Duljaj je sa svojih četiri eseja stavio tačku na ovaj susret koji se završio u korsit gostiju 30:22.
Jedna od lepših utakmica, koja pokazuje da se ragbi 13. i te kako voli međ’ mlađima i da mu budućnosti neće nedostajati.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top