Dva geparda u finalu Super lige Srbije!

Na terenu fk Heroj Poleta u Jajincima, sutra od 14č će se odigrati finalni meč Super lige Srbije u ragbiju 13.  Ovo je posebna poslastica za ljubitelje večitog derbija jer se sastaju Partizan i Zvezda.
Za nas iz Leskovca zanimljivost je što će boje Partizana braniti dva Leskvčanina, Aleksandar Pavlović i Tomica Stojiljković. Po principu dvojne licnece oni igraju za Partizan i Geparde.

Aleksandar Pavlović prodor za ejsej protiv Rusije
Aleksandar Pavlović u prodoru za esej protiv Rusije

To su sjajni momci, prošli su naš kadetski, juniorski i seniorski sastav. Trenutno žive i rade u Beogradu. Partizan ih je sjajno prihvatio i već nekoliko sezona igraju u slavnom  timu.
Na polusezoni Tomica Stojiljković je bio najbolji strelac super lige Srbije, dok je Aleksandar Pavlović nedavno postigao esej protiv rep. Rusije i zabeležio tri asistencije, igrajući jako odgovornu i zahtevnu poziciju. Ono što nas  raduje i čini ponosim jeste što oni pokazuju pripadnost klubu u kome su napravili prve korake, vole svoj grad, a dečaci iz mladjih kategorija se ugledaju na njih i vide u njima uzore. Tako da svim srcem navijamo za njih.

Tomica Stojiljković najbolji strelac Super lige na polusezoni
Tomica Stojiljković najbolji strelac Super lige na polusezoni

Utakmica će biti prenošena putem interneta, a linkove možete naći neposredno pre početka meča na našoj fejsbuk stranici: 

Vršimo stalan upis novih članova, možete nam se obrati na stranicama kluba na FB-u ili Instagramu.

Piše: Miloš Stamenković

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top