Dolaze nam Lavovi!

Prvi put u istorji našeg kluba u goste nam dolazi ekipa iz Engleske. Razumećete našu radost obzirom da je ovo posebna prilika da nam na megdan izlazi tim iz kolevke ragbija 13. u koji smo ludo zaljubljeni.
Iz zapadnog Jorkšira klub Federston Lajons dovodi mladu ekupu do 17. godina koja će odmeriti snage sa svojim vršanjacima iz našeg kluba. Meč je zakazan za sutra (10.avgust)  od 17.č na stadionu fk Sloge.
Promo video za ovaj meč, koji je radio Miloš Antić, možete pogledati klikom na:

Za najveštije i najhitrije, na poluvremnu, ćemo organizovati sprint trku i takmičenje u šutiranju lopte na ragbi gol, a pobedinici će moći da osvoje po loptu.
Pozivamo sugrađane da dođu u što većem broju i ulepšaju ovaj sportski događaj.

Da li će ovoga puta posećenost premašiti onu sjajnu sa utakmice Lokomotiva – Gepardi

Prenos uživo moćiće te da pratite na sledećem linku:

 

Par zanimljivosti kad ste već tu:

Prošlo je gotovo 20. godina od kad su naši igrači Mileta, Marko i Miloš, 2006. godine posetili London, družili se sa engleskim vršnjacima, trenirali sa njima i gledali na Tvikinhamu, legendarnom stadionu, pred oko 80.000 hiljada ljudi susret između domaćina i Argentine.

Mileta Stamenković (sredina) 2008. godine u treningu obaranja
Intoniranje himni pre početka meča Gepardi – Lokomotiva na fk. Slogi

Na Sloginom stadionu smo do sada imali čast da organizujemo dve utakmice sa inostranim timovima. Ugostili smo ekipu Lokomotive iz Bugarske u okviru Balkanske super lige, a takođe smo bili domaćini susreta između Radničkog iz Beograda i Tirane iz Albanije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top