Gepardi silovito otvorili sezonu ragbija u Leskovcu

Na stadionu fk Sloge u nedelju 27.3.2022. u 2. kolu prevenstva Srbije imali smo prilike da dočekamo rlk Zemun. Pred oko stotinak gledalaca nošeni sunčanim vremenom, ali i željom za ragbijem posle zimske pauze ekipa Zemuna je savadana sa 56:24. Od samog početka smo uspostavili svoj tempo, a prvi medju jednakima su bili Tomica Stojiljković sa 5 eseja i Aleksandar Pavlović sa 8 pretvorenih golova. Naš Uroš Stojković, koji je kategorisan sportista, nacionalnog razreda od strane Sportskog Saveza Srbije je izbrojao tri eseja. Uz njega omladinac Stefan Milenković je pružio dobru partiju i upisao jedan esej. Iskusna trojka Nikola Cvetković, Tomica Kostić i Đorđe Dubljević su odigrali snažnu i efikasnu odbranu te uz ostatak ekipe pokazali da Gepardi nemaju nameru da dele plen.

Kapiteni u razgovoru sa sudijom. Danilo Kosanović (Zemun), Aleksandar Pavlović (Gepardi), u sredini Lazar Živković

Izrazito nam je drago što smo imali prilike da ugostimo ekipu Zemuna sa kojima smo kroz sve ove godine bavljena sportom, iako na terenu rivali, van terena prijatelji. Čestitamo im na fer i korektnoj borbi. Zahvaljujemo se i Lazaru Živkoviću iz Niša na profesionalnom suđenju. Najviše pozdravljamo prijatelje koji su došli u dobrom broju pružili podršku i navijali za nas. Utakmica je prenošena uživo te je praćena širom globusa.  Ovo je bila prva prilika da izadjemo u novim promo majicama na kojima se zahvaljujemo FUSH doo.

Miloš Stamenković

Prvenstvo Srbije 2 kolo. Stadion: FK Sloga Leskovac. Gledalaca: 150. Sudija: Lazar Živković (Niš).

Poeni za Moravu Geparde – 10 eseja: Tomica Stojiljkovića 3, 7, 9, 17 i 20 min., Nikola Cvetković 45 min, Uroš Stojković 19, 29 i 51 min, Stefan Milenković 76 min. Golovi: Aleksandar Pavlović 8/10.

ORLK Morava Gepardi: Tomica Stojiljkovića, Nikola Cvetković, Nikola Anđelković, Marko Milićević, Jovan Anđelković, Lazar Stamenković, Nikola Vukić, Mitar Jović, Stefan Milenković, Đorđe Dubljević, Uroš Stojković, Tomica Kostić, Aleksandar Pavlović. Rezerve: Ivan Pantić, Ognjen Đorđević, Mario Todorović, Luka Ilić.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top