Ragbi, Izložba pasa i BMW skup, izveštaj rlk Gepardi vs rlk Radnički Nbg

8. septembar leskovački žitelji su imali prilike da provedu jako zanimljiv dan i uobliče ga u aktivan odmor. Naime kod src. Dubočice se održao 11. skup ljubitelja Bmw-a. Nedaleko od stadiona Dubočice u tzv. Kineskom parku održana je velka izložba pasa, a na samom terenu gfk. Dubočice(veštačka trava) Gepardi su dočekali Radnički iz Novog Beograda. Iako nam je prvobitna namera bila da dovedemo drugare sa NBG. na rostiljijadu, autosport, ragbi i uživanje uz druženje sa psima, nije bio sasvim običan dan u gradu te nam je drago da smo bili deo zanimljivih desavanja u istom.

Oko tridesetak lokalnih zaljubljenika u ragbi loptu iako je bilo jako sunčano odlučilo se da dođe i bodri svoj tim. Već u 4 minutu susreta M. Jakovljević postiže esej na koji iskusni S. Novaković dodaje dva poena pretvarenjem. S. Novaković je u ovoj utakmici imao priliku da se oproba u ulozi otvarača. Šest minuta kasnije I. Rodić postiže novi esej, a S. Novaković ostaje siguran. Gepardi koji su startovali nesigurno, u par navrata i sami upropaštavaju prilike da budu konkretniji i ozbiljnije ugroze Pacove.

U 22. i 27. minutu veteran L. Nastić sa nogama mladića postiže nove eseje te do kraja poluvremena ekipa gostiju odlazi sa vođstvom od 16 poena, a stiče se utisak da su gepardi umorni od prošlonedeljnog gostovanja Partizanu i sjajna igra od pre sedam dana čeka kasno paljenje. U drugom minutu drugog poluvrena A. Trimčeski postiže esej, ali kroz sledećih 13. minuta do novog eseja gostiju, domaćin kreće ozbiljnije da igra odbranu i da kompletira koji set, što je izrazito falilo igri u prvom poluvremenu.

Do 70. minuta se borba intenzivira, Đ. Dubljević i S. Demirović izvandredno počinju da igraju odbranu i svuda se nalaze, a gepardi postižu svoj prvi esej za koji su zaslužni S. Milenković i J. Anđelković koji poput čigrica kao da igraju tač izbegavaju protivnike i spuštaju loptu u protivnički skor prostor.

Sledeći esej, posle kompletiranog seta, u poslednjem pokušaju postiže S. Milenković koji graberom uspeva da nadmudri vredne pacove. I posle izvanrednog obaranja M.Stojkovića koje je izgledalo kao spašen esej,  D. Stošić u 77.minutu postiže poen, a rezultat se penje na 12-38 za NBG. Da to ne bude konačni rezultat pobrinuo se sjajni S. Demirović koji je organizovao napad i zajedničkom akcijom tima, prodorom na krilu postigao esej za konačnih 16-38.

Igru je krasio fer plej i prijateljska komunikacija, tv Studio Mt je i ovu utakmicu propratio o kojoj je kao i prošle izveštavao u svom programu, pomenute izveštaje ćemo nakndano objaviti na youtube kanalu kluba.

Ni atomski mrav N. Cvetković nije mogao da pomogne domaćima da dođu do pobede

Specijalni pozdrav zaslužuje Nikola Vukić najvatreniji navijač Geparda!

Miloš Stamenković

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top