Stari Gepardi novo krzno

Posle iznenadne smrti predsednika kluba, Milivoja Miše Stamenkovića, Gepardi su se našali u dve godine teškog perioda oporavka i rehabilitacije. Tranzicija i dalje traje klub je u trečoj godini bez svog osnivača, no polako, ali sigurno čopor pronalzi čvrsto tle. Ova godina se može označiti i renesansnom s obzirom na uspehe koje smo u prvoj polovini pomenute postignuti:

  • Proboj do 1/2 finala Kupa Srbije, seniorska konkurancija (istorjiski uspeh);
  • Vicešampioni regije jug, juniorska konkurencija;
  • Reprezentativac u seniorkoj starosnoj dobi (član turneje po Engleskoj);
  • Reprezentativka u seniorskoj starosnoj dobi (Gostovanje u Italiji);
  • Tri juniorska člana kampa za perspektivne sportiste reprezentacije Srbije do 18 godina;
  • Dva kadeta i jedan junior branili boje Srbije protiv Ukrajine na Trofeju Beograda.

Od samog nastanka kluba, leskovački ragbisti ne plaćaju članarinu i ne snose troškove transporta i opreme, klub se oslanja na finasiranje grada kao i matične federacije. Samim tim njegova vrata su otvorena za sve dečake i devojčice koji bi želeli da se razvijaju i pravilno rastu, bez obzira na socijalne ili bilo koje druge razlike. Pored ovogodišnjih uspeha koji su navedeni, stoje i planovi koje treba ostvariti te je promena i modernizacija vizuelnog identiteta došla kao logičan odgovor na dati impuls.

Sa ponosnom možemo da vam predstavimo novi logo kluba koji je radio Mileta Stamenković, logo za propagadni materijal za koji je zaslužan Petar Nedeljković, sajt koji je formirao Dalibor Kocić, ali i prvu saradnju, rame uz rame sa brendom Body armor. Ovom prilikom se zahvaljujemo ovim divnim ljudima na pomoći s obzirom da klub opstaje u prilično teškim uslovima i naporima pojedinca.

U narednom periodu nas očekuju start seniorske, juniorske i kadetske sezone, omasovljavanje ženskog tima, prikljućenje tač frakcije ragbi tač federaciji Srbije gde će svoje mesto moći da pronađe svaki leskovčanin i leskovčanka u smislu rekretaivnog bavljnja ragbijem koji nepodrazumeva kontakt, organizovanje memorijalne utakmice koja bi imala međunarodni karater, reaktivacija ranije organizovanih turnira. Sledi još dosta iznenađenja koja ćete blagovremeno imati prilike da saznate putem našeg sajta.

Predsednik Kluba, Miloš Stamenković

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top