Gepardi silno protiv Car Dušana Silnog

Konačno je proleće prevuklo svoju kolor korekciju i prirodona sezona grejanja je zamenila hladnu dušu zime. No ne zadugo tj. svega par dana, sve do jučerašnjeg, koji je bio rezervisan za gostovanje u Paraćinu.
Ne pamtim kad su prve utakmice sezone koje smo igrali imale prijatne vremenske uslove.
Ali kao što uvek ponavaljam ne igramo mi ragbi zato što je lako. Red ruža uvek košta tri reda trnja, u tome leži iskrena ljubav te rađa strast prema ovom sportu.

T. Stojiljković sjajno obara V.Šepanovića

Iako je ovo utakmica u svojstvu ¼ finala Kupa Srbije, najvažnije pomenuti da je imala humanitarni karakter i da se prikupljala pomoć za malu Miu Žikić. Kojoj možete da pomognete slanjem poruke sa sadržajem 608 na broj 3030.

Naša ekipa je spoj iskustva i mladosti, a u ovoj sezoni postoje sve naznake da će se to lepo iznivelisati.  Za kapitene su promovisani Aleksandar Pavlović i Uroš Stojković čiji izbor ima upravo simboliku spoja gore pomenutih karakteristika.
Slavili smo rezultatom 46 prema 14, ali je Car Dušan Silni pokazao sjajan napredak i svoju srčanu igru ponekad na samoj ivici, što im daje posebnu čar. Sa druge strane mi ne odustajemo od lepršave igre koja ima neki renesansni oblik i uvek je moguće videti kakav potez koji bi mogao da se izvuče na kraju sezone u top izbor nečega, bez lažne skromnosti.

Đ.Dubljević kao i uvek u ulozi udarnog ovna(battering ram)

Skor na kraju broji devet eseja za Geparde od toga: tri je postigao A. Pavlović, po dva T. Stojiljkovič i U. Stojković i po jedan S.Milenković i J.Anđelković.
Od pokušanih devet, A. Pavlović je realizovao pet golova.

A. Pavlović se priprema za šut

Sastav ekipe: Tomica Stojiljković, Jovan Anđelković, Nikola Cvetković, Nikola Anđelković, Miloš Stojković, Sabedim Demirović, Aleksandar Pavlović, Mitar jović, Stefan Milenković, Stefan Stanković, Uroš Stojković, Trajče Maličević, Đorđe Dubljević Rez.: Lazar Milenković, Nemanja Jović.

Sledeći susret nas očekuje u polufinalu protiv nezgodnog Radničkog iz Niša, a uskoro kreće i druga divizija u kojoj ćemo imati prilike između ostalih da igramo i protiv tima iz susedne nam Bugarske.

Jovan i Uroš na slici. Drugari van terena, na terenu ljuti protivnici

Postavljena je i strategija za razvoj kluba u ovoj godini i nadamo se da ćemo konačno biti korak bliže strukturi kojoj već dugo težimo i na čemu uporno radimo. Koliko bi tim bio jak da smo uspeli da spojimo većinu  fantastičnih genaracija koje smo iznedrili. Naravno pre svega nam je prioritet da naši mladi igrači izrastu u časne, vrle ljude.
Uzevši sve to u obzir ovo jeste jedna mala institucija i zaslužuje da dobije takav oblik.

Ukoliko želite da se upišete ili donirate kliknite na link ispod gde imate više detalja ili stupite u kontak sa nama preko društvenih mreža direktno.

Linkom na dugme u nastavku možete da pogledate fotografije sa utakmice 

Fotografije i grafički dizajn: Mileta Stamenković

Piše: Miloš Stamenković

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top