Lazar Milenković najbolji igrač za 2023. godinu dodeljenje i ostale nagrade za sjajnu sezonu!

Godinu 2023. ćemo pamtiti po mnogo čemu, ali pre svega na velikom drugarstvu i zajedničkim avanturama koje smo progurali zajedno.
Kao i prethodnih, na prelasku stare i dolasku nove kalnedarske godine organizujemo simboličnu dodelu nagrada za istaknute pojedince.
Ove godine je ova dodela nagrda bila još lepša jer smo ujedno prosalvili rođendan našeg kadeta Danila Gavrilovića.

Nagrade za specijalni doprinos ragbiju u Leskovacu za 2023. godinu dobili su:

Mileta Stamenković, Dean Cruickshanks kao i Uroš Stojković. Onu su posebnim zalaganjem kroz raznovrsne aktivnosti pomogli razvoj našeg kluba nesebično žrtvujući slobodno vreme kako bi smo zajedničkim snagama napravili korak dalje.

Posebno zanimljivo je bilo u trci za najboljeg mladog igrača gde je prošlogodišnjeg pobedinka Danila Todorovića za svega jedan glas pretekao vredni Mateja Stojković.
Igrač koji je najviše napredovao i pokazao da će u 2024. godini ozbiljno napasti trofej mladog igrača godine je Nikola Savić.

Lazar Mileković je kući odneo priznanje najboljeg igrača Geparda za 2o23.godinu zasluženo. On je rame uz rame sa igračima poput Aleksandra Pavlovića, Tomice Stojiljkovića, Djordja Dubljevića, Sabedima Demirovića Nikole Cvetkovića, odigrao sezonu života u kojoj je takođe bio i jedan od naistaknutijih igrača na kampu za perspektivne sportiste u Karatašu do 19. godina.

Čestitamo svim dobitnicma i nadamo se da će 2024. biti još uspešnija sezona!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top