Uroš Stojković dobio priznanje mlade nade Leskovca

Ova je jedna blago rečeno čudna godina, ali i kao takva sa svim svojim okolnostima uz namentnuti tempo ne sme nam nametnuti manjak želje za borbom, stvaranjem i smislom koji nam daje putokaz i u mračnim vremenima.
Što se nas mačaka tiče, kao i sve druge mačke ako se desi da padaju ili slučajno skotrljaju(sa naglaskom na pandemiju ove godine) uvek se dočekujemo na noge. Pored šest reprezentativaca, trećeg mesta na Trofeju Beograda, drugog u Kupu Srbije u ragbiju 9 za juniore i pregršt toga još, za kraj godine kao ukras na vrhu jelke, novo priznanje je dobio Uroš Stojković.
Leskovački Savez sportova je ostao dosledan velikoj tradiciji i ove godine održao dodelu sportskih nagrada za 2020 godinu. U okviru koje je u kategoriji za sportske nade zajedno sa 15 mladih sugrađana Uroš Stojković dobio to priznanje.

 

Preponosan sam i bez reči. Ova godina mi je neverovatna. Upisao sam fakultet, bio na Karatašu sa repkom, predvodio juniorski tim, učestvovao u tri filma. Nagradi se nisam nadao i ne znam šta da kažem, osim da je ovo nagrada svih nas jer kao zajednica napredujemo i daje mi motiv da još više treniram, komentariše Uroš.

 

Čestitamo Urošu na priznanju, nadamo se da će ono služiti kao motiv mlađim naraštajima za još veći trud i rad, ali i naznaka starijim saigračima da kad se ,,stare noge“ umore tu je mlađani Ukica da uskoči i povede.
Zahvaljujemo se Leskovačkom Savezu sportova na prepoznavanju našeg truda. Čestitamo na zavidnoj i ozbiljnoj organizaciji.

Svima želimo srećne i berićetne praznike koje dolaze! Ćuvajte bližnje i sebe, vodite računa o psihofizičkom zdravlju pa se vidimo na travnatim terenima, a tu nema bežnja.

Piše: Miloš Stamenković

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top